Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО са готви да нахлуят

...
 Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО са готви да нахлуят
Коментари Харесай

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51

 

Близо 300 000 въодушевени търсачи на НЛО са готви да нахлуят в строго секретната база на американските военновъздушни сили в пустинята Невада - " Зона 51 ".

Това излиза наяве от информация, поместена на страницата на събитие, проведено във Фейсбук, което носи името: " Щурм на Зона 51: Те не могат да спрат всички нас ".

Откакто неговите уредници разгласяват обществено шеговитото си предложение на 5 юли, към този момент над 290 000 ловци на извънземни са декларирали, че ще участват на идното мероприятие, а близо 315 000 други са " показали интерес " към него. Ако тези цифри ви се костват впечатляващи, не бързайте, тъй като непрекъснато броят на участниците, заинтригуваните и мераклиите пораства с учудваща скорост. Така че, нищо чудно, дни преди избраната дата, те да са достигнали 7 цифрено число.

Според информацията, поместена в описанието, на 20 септември в 03:00 часа сутринта, всички искащи да вземат участие в мероприятието, ще се съберат в Центъра за извънземни " Зона 51 ", с цел да възнамеряват точно и да координират дейностите си по отношение на строго охраняваното оборудване на американската войска.

Центърът за извънземни, кръстен на емблематичната военна база, е една от множеството известни туристически атракции в региона. Там непрекъснато се стичат търсачи на НЛО и извънземни, както и фенове на тайните теории, които имат вяра, че в секретното военно оборудване американското държавно управление крие секрети, свързани с пришълци от Космоса.

Но срещата на 20 септември, както наподобява, не е просто колекция на почитател клуба на Зона 51 и НЛО. В описанието на мероприятието, уредниците споделят, че събират " войска ", която да нахлуе в базата.

" Ако екип " Наруто " бяга по-бързо от патроните, то тогава да ги забележим извънземни ", написа в детайлностите на събитието, а текстът продължава с още една смешка: " Хвърлячите на камъни пък ще хвърлят дребни камъчета по неизбежната опозиция (ние не желаеме да ги нараним, просто желаеме да ги дразним) ”.

Към всичко това е добавена и карта, върху която е начертана примерна тактика за идния взлом, който ще им обезпечи достъп до тайната база, която крие всевъзможни секрети, свързани с НЛО и извънземни.

Въпреки че от цялата споделена информация, излиза наяве, че всичко е на смешка, се появиха опасения, че непрекъснато растящия брой на участниците и фактът, че измежду тях безспорно има такива, които одобряват всеобщото събитие насериозно, то може да приключи зле.

Тайната база на военновъздушните сили в Невада - " Зона 51 " -е част от военновъздушната база " Едуардс ". Вече повече от век тя е една от най-горещите тематики измежду теоретиците на конспирацията и търсачите на НЛО. Много от тях имат вяра, че там са скрити останките на разрушилото се край Розуел НЛО, както и че подземен се правят секрети опити с извънземни технологии или се държат под ключ живи извънземни, върху които се вършат най-различни опити, с цел да бъдат проучени. / обстоятелства.бг
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР